Jimny

Élmény kívül-belül!
Jópofa, sportos és vagány. Ugyanakkor nagyon is komoly autó – a bohém külső bámulatos technikát takar. Városban praktikus és találékony, terepen szívós és kitartó. Ha a Suzuki Jimny kormánya mögött ül számos elismerő, vagy épp irigykedő pillantással találkozhat. Ez az autó senkit sem hagy hidegen.

Mindent tud, amit tudnia kell. Az összes előnyét épp ezért lehetetlen is felsorolni. A tágas, egyedülállóan magas belső tér kialakítása igazi mestermunka. A gondos ergonómiai tervezés a Suzuki Jimny minden porcikáján tetten érhető, a műszerfaltól kezdve a kormány elhelyezésén át egészen az ülések felépítéséig. Az ülések ráadásul számtalan módon variálhatók, ha kedve tartja, akár meg is ágyazhat magának az autóban.
A négyhengeres, tiszta alumínium motor a legkorszerűbb technikai megoldásoknak köszönhetően pörgős, de nagyon gazdaságos. A kapcsolható négykerék-meghajtás lehetővé teszi, hogy a Suzuki Jimny villámgyorsan alkalmazkodjon a legextrémebb időjárási körülményekhez és útviszonyokhoz is. A létraszerű váz jó alapot ad a sikeres terepjáráshoz, a jól kidolgozott felfüggesztési rendszer pedig sima, zajmentes haladást biztosít. A Suzuki Jimny számtalan aktív és passzív biztonsági berendezéssel vigyáz Önre, a legvadabb kalandok közben is.

Még több